Tietosuoja ja yksityisyys

  • TIETOJEN SUOJAAMINEN JA YKSITYISYYS

VERTIC & ALPIC -ryhmä kunnioittaa yksityisyyttäsi. Emme kerää henkilökohtaisia tietojasi, kun käytät verkkosivustoa, Extralink-tietokantaa, verkkoympäristöjä tai sosiaalisia verkostoja (riippumatta kielestä), paitsi täytäessäsi jonkin yhteystieto- tai tarjouslomakkeistamme saadaksesi lisää tietoja palveluistamme ja / tai tuotteistamme tai muista pyynnöistä. Näissä tapauksissa annat lupasi antamiesi tietojen keräämiseen ja käsittelyyn.

 

VERTIC & ALPIC -ryhmä on sitoutunut ja varmistaa päivittäin tekevänsä kaikkensa henkilötietojen suojaamiseksi yleisten tietosuojasäännösten (G.D.P.R.) mukaisesti.

  • HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN KÄSITTELY JA TARKOITUS

Turvallisuusalan tuotteiden valmistajana, jakelijana ja palveluntarjoaja
VERTIC & ALPIC -konserni kerää ja käsittelee henkilökohtaisia tietoja yhteistyökumppaneilta jotka koskevat sinua kuten toimittajaa, partneria, asiakasta, valmistajaa, jälleenmyyjää. Tietoja kuten osoite, puhelinnumero, yritys, suku- ja etunimi.

 

VERTIC & ALPIC -ryhmä voi liiketoimintansa aikana lähettää henkilötietojasi kumppaneilleen, palveluntarjoajilleen ja / tai toimittajilleen niiden palveluiden kunnioittamiseksi, jotka se on sitoutunut antamaan sinulle.

 

Nämä tiedot eivät missään tapauksessa ole julkisia, niitä ei anneta tai myydä kolmansille osapuolille.
Ainoastaan VERTIC & ALPIC -ryhmän asianmukaisesti valtuuttamat ja valtuutetut henkilöt voivat käyttää tietojasi, tutustua niihin ja / tai käsitellä niitä. Viimeksi mainitut ovat sidottu luottamuksellisuusvelvollisuuteen.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään, jotta voimme:

  • Ottaa yhteyttä ja tiedottaa kumppanuuksista, tapahtumista, kokouksista, erityistarpeista,…
  • Ottaa yhteyttä koskin aiempaa, nykyistä tai tulevaa tiedostoa ja / tai parantaa asiakaskokemusta ja täyttää sitoumuksemme tuotteiden ja palveluiden toimittajana
  • Ottaa yhteyttä koskien tyytyväisyystutkimuksia tuotteiden ja palveluiden laadun parantamiseksi
  • Informoida normatiivisista kehityksistä, uusista tuotetiedotteista, turvallisuuteen liittyvistä suosituksista,…, uutiskirjeiden tai postitusten kautta
  • Ottaa yhteyttä hakemuksen lähettämisestä, vapaata tai määrättyä työpaikkaa varten
  • Tarjota sinulle lisätietoja ryhmästä tai muusta partnerista.
  • OIKEUDET

VERTIC & ALPIC -konserni säilyttää sinuun liittyvät henkilötiedot niin kauan kuin se on tarpeen sen toiminnan, palveluiden ja / tai tekemäsi sitoumusten asianmukaisen suorittamisen kannalta.

VERTIC & ALPIC -ryhmä sitoutuu pyynnöstä ilmoittamaan sinulle, antamaan sinulle, muokkaamaan tai poistamaan kaikki henkilökohtaiset tietosi.

Ota yhteyttä meihin osoitteessa privacy@vertic.fr tai privacy@alpic.fr, jos haluat lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tai keräämisestä.

Retour en haut