Sopimus- ja käyttöehdot

VERTIC on avannut tämän verkkosivuston, http://www.vertic-finland.fi perustuen käyttäjien henkilökohtaisiin tietoihin. Sivustosi käyttö edellyttää, että noudatat alla mainittuja oikeussääntöjä ja kaikkia sovellettavia lakeja. Kirjautuessasi sivustolle ja käyttäessäsi sivustoa hyväksyt nämä oikeudelliset maininnat, jotka ylittävät kaikki muut sopimukset, varauksetta.

Verkkosivuston omistaja:

VERTIC
691 Chemin des Fontaines – Cidex 8F – 38190 BERNIN – Ranska
+33 (0)4 76 13 12 15

Web-toimisto

Neobiz
3, Avenue du 8 Mai 1945 38130 Échirolles
Tel: 04 38 12 00 00
www.neobiz.fr

Immateriaalioikeudet

Vertic on tämän verkkosivuston haltija ja tekijä tekijänoikeuslain mukaan.
L. 111.1. Tämän verkkosivuston suunnittelu ja kehittäminen on toteutettu yrityksen 3c-kehityksessä. Valokuvat, tekstit, sloganit, logot, piirustukset, kuvat, animoidut sekvenssit (äänellä tai ei) ja kaikki verkkosivustoon integroidut tuotokset ovat Verticin omaisuutta. Tämä sivusto on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Tiedot ja kaikki muu sisältö tarjotaan ilman takuuta, nämä eivät sisälly sopimukseen joten Vertic pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai estää milloin tahansa tietoja, jotka on julkaistu tällä sivustolla. Kaikki reproduktiot, esitykset, käyttötavat tai muutokset millä tahansa tavalla ja millä tahansa tuella, joko koko sivustolla tai sen osilla, ilman ennakkolupaa Verticiltä, on ehdottomasti kielletty. Vertic-nimi, Vertic-logo, nimet ja tuotemerkit ja palvelumerkit, jotka on mainittu tällä sivustolla, ovat Verticin rekisteröimiä tavaramerkkejä. Näiden tavaramerkkien jäljentäminen, jäljitelmä, käyttö tai kiinnittäminen ilman Verticin ennakkolupaa merkitsevät tavaramerkkioikeuksien loukkaamista. Vertic ei ole vastuussa mistään muusta ulkoisen verkkosivuston sisällöstä, johon käyttäjät voisivat kirjautua Vertic-sivustolta. Vieraillessa Vertic-verkkosivustolle, käyttäjä tunnistaa, että hänellä on ollut mahdollisuus lukea tämä oikeudellinen huomautus.

Pääsykoodi ja salasanan hallinta

Rekisteröintiprosessin aikana sinun on annettava tunnus ja salasana. Olet vastuussa pääsykoodin ja salasanan luottamuksellisuuden suojaamisesta. Sitoudut ilmoittamaan Verticille välittömästi käyttöoikeuskoodin tai salasanan luvattomasta käytöstä ja varmistamaan, että kirjaudut ulos jokaisen istunnon jälkeen.
Verticia ei voida pitää vastuussa vahingoista, jotka johtuvat mainittujen velvoitteiden rikkomisesta.

Henkilötiedot ja muut tiedot

Voit vierailla tällä sivustolla paljastamatta henkilöllisyyttäsi tai antamasta tietoja sinusta.
Tiedot, jotka annat meille, pidetään ei-luottamuksellisina, ja Vertic voi käyttää niitä vapaasti, jollei sitä estä sovellettavat säännökset ja erityisesti “Tietotekniikka ja vapaudet”, numero 78-17, 6. tammikuuta 1978 ja pankkisalaisuutta koskevat säännökset. Vertic pyrkii varmistamaan avoimuuden ja suojelemaan oikeuksiasi, joten Vertic ei yritä saada tietoja, jotka mahdollistavat henkilöllisyytesi, ellet anna näitä tietoja täyttämällä ja lähettämällä meille online-lomakkeita. Henkilökohtaiset tiedot, jotka annat meille, ovat tarkoitettu vastaamaan kysymyksiisi, tapaamisiinne… Tietojen kaupallinen hyödyntäminen ei ole sallittua ilman Verticin nimenomaista kirjallista suostumusta. Tiedot ovat luottamuksellisia jotka Vertic säilyttää. Lain ”Tietotekniikka ja vapaudet” 34 §: n mukaan, tammikuun 6. päivänä 1978, numero 78-17, sinulla on oikeus tutustua ja korjata sinua koskevia tietoja ottamalla yhteyttä meihin.

Hypertekstilinkit

Hypertekstilinkin määrittäminen www.vertic-finland.fi -sivustolta edellyttää Verticin kirjallista ennakkolupaa.
Jos haluat tehdä näin, ota yhteyttä meihin. Vertic ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen sisällöstä, tuotteista tai palveluista, jonne on luotu hyperlinkki osoitteesta www.vertic-finland.fi.

Vastuun rajoittaminen

Vertic-sivustolle kirjaantuminen ja sen käyttö on omalla vastuullasi. Vertic ei ole missään tapauksessa olla vastuussa vahingoista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai sen käytön mahdottomuudesta, tai mistään sivustoista, jotka liittyvät siihen. Sivuston sisältö tarjotaan ilman mitään takuuta. Vertic-verkkosivuston tuotteisiin ja palveluihin pääsyä voidaan rajoittaa. Sinun on siis varmistettava, että sen maan laki, josta yhteys on muodostettu, antaa sinulle oikeuden käyttää sivustoamme.

Sovellettava lainsäädäntö

Tämän sivuston yleiset käyttöehdot ovat Ranskan lainsäädännön alaisia. Riitatilanteissa Ranskan tuomioistuimet ovat yksin toimivaltaisia.

Yleisten käyttöehtojen muutokset

VERTIC pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja päivittää verkkosivustoa milloin tahansa ja muuttaa sivuston yleisiä käyttöehtoja. Kaikkia näitä verkkosivuston yleisten käyttöehtojen muutoksia sovelletaan siitä lähtien, kun sivusto julkaistaan. Nämä muutokset ja päivitykset ovat käyttäjälle sitovia, ja niiden on viitattava säännöllisesti tähän otsikkoon voidakseen tarkistaa Vertic-verkkosivuston nykyiset yleiset käyttöehdot.
Retour en haut