Meistä

Yli viidentoista vuoden ajan VERTIC on suunnitellut ja valmistanut käyttäjäystävällisiä putoamissuojainjärjestelmiä korkealla työskenteleville. Ydintoimintaamme on turvallisuusratkaisujen suunnittelu, valmistus, myynti ja asennus. VERTIC-tiimimme tarjoaa täydellisen avaimet käteen ratkaisun putoamisvaarallisiin kohteisiin.

VERTIC is able to realize audits

AUDITOINTI

Tunnistamme tarpeesi. Jotta putoamissuojaimet olisivat tehokkaita ja turvallisia, niitä on muokattava käyttöympäristön ja kohteessa suoritettavien toimenpiteiden mukaan. Tiimimme tunnistavat ja arvioivat riskit, ja suunnittelevat sopivimman putoamissuojainratkaisun.

VERTIC designs and manufactures its own safety products

SUUNNITTELU

Paras putoamissuojain ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Riippumatta rakenteen materiaalista, muodosta tai arkkitehtonisista ratkaisuista, VERTIC tarjoaa sinulle aina tarkoituksen mukaisen ratkaisun. Insinöörimme ovat erikoistuneet suunnittelemaan putoamissuojainjärjestelmiä kaikkiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin.

VERTIC designs and manufactures its own safety products

VALMISTUS

Oma valmistus. Oma tuotantolaitos takaa täydellisen prosessinhallinnan. Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa tiukkojen laatustandardien mukaan. VERTIC takaa tuotteiden laadun ja sovitut toimitusajat.

VERTIC in-house control lab

LAATUTAKUU

Luotettavat ja kestävät tuotteet, jotka ovat voimassa olevien lakien ja säädösten mukaisia. VERTIC tuotteet testataan laajasti omassa laadunvalvontalaboratoriossa, ennen kuin ne hyväksytetään sertifioiduilla testilaboratorioilla.

VERTIC's technical support

ASIAKASPALVELU

Tarjoamme VERTIC -putoamissuojainjärjestelmän avaimet käteen palveluna. Tämä kattaa kohteen katselmuksen, putoamissuojauksen suunnittelun, putoamissuojainten asennuksen ja käyttäjäkoulutuksen.

VERTIC has its own installation teams available

ASENNUS

Käyttövalmiit putoamissuojainjärjestelmät. Sertifioidut asentajamme asentavat putoamissuojainjärjestelmän kohteeseen, ja varmistavat asennuksen turvallisuuden. Asiakkaalle luovutetaan käyttövalmis ja tarkoituksenmukainen putoamissuojainjärjestelmä.

Retour en haut